Cauta in 21.294 retete

Gateste sanatos, cu ustensilele potrivite

Te preocupa sanatatea ta si vrei sa ai certitudinea ca ceea ce gatesti contine toate vitaminele de care are nevoie organismul tau. De asemenea, nu iti neglijezi silueta si doresti ca, utilizand produse de gatit de calitate, sa pregatesti retete delicioase, dar si dietetice.

Asadar, daca inca folosesti vasele de gatit ale mamei tale, vei avea neplacerea sa constati ca nu toate mancarurile au gustul pe care ti l-ai dori. In urma procesului de fierbere, multe dintre vitaminele din legume raman in apa.

In plus, de multe ori, pentru a simti mai intens gustul unui aliment, alegi sa il calesti in grasime. Fie ea si grasime vegetala, tot este un obicei nesanatos, prin care se pierd nutrienti esentiali pentru sanatatea ta.

Nu este nevoie sa prajesti legumele in mult ulei sau sa le fierbi timp indelungat pentru a te bucura de un pranz sau de o cina ispititoare. Daca apelezi la ustensilele pentru gatit fabricate din cel mai bun otel inoxidabil, vei simti diferenta. Atat din perspectiva gustului, cat si a sanatatii tale.

Optand pentru vasele din inox nobil, care vor mentine caldura in mod eficient, distribuind-o in mod egal pe toata suprafata vasului, poti gati fara sa adaugi apa si grasime, alimentele pastrandu-si toate vitaminele, dar si savoarea naturala. Esti libera sa realizezi combinatii inedite intre diferite alimente - vasele din inox te vor ajuta sa-ti atingi dezideratul: un mod de viata sanatos!

Pentru cele care doresc sa afiseze o silueta de invidiat, alegerea instrumentelor pentru gatit de calitate superioara este un procedeu mai mult decat necesar. Chiar daca te afli la regim, modul simplu, natural si eficient prin care functioneaza acestea, iti permite sa experimentezi si mancarurile gatite. Legumele pregatite la abur, de exemplu, sunt delicioase si au zero colesterol. Contin multe vitamine si te ajuta in dezideratul tau de a inlatura kilogramele in plus.

Totodata, seturile moderne pentru gatit, care ofera facilitati in prepararea hranei precum cele enuntate, propun si alte solutii inovatoare: de exemplu, poti gati mai multe tipuri de alimente in acelasi timp, utilizand numai o singura sursa de caldura. N-ar fi grozav sa economisesti astfel timp si spatiu?

Datorita modului in care sunt create si a materialelor folosite in conceperea lor, produsele din inox nobil se curata foarte usor, dupa ce ai terminat de gatit - un motiv in plus pentru care sa le alegi!

Gatitul va deveni astfel o placere, iar tu vei economisi timp si efort. In plus, produsele din otel inoxidabil te ajuta sa pregatesti mancaruri savuroase, bucurandu-te de avantaje la capitolul sanatate, dar si silueta. Le poti comanda aici.

Comentarii (25)

  • Stezar Michaela Adriana  pe 18 oct 2008, 12:33
    rate

    Vreau detalii, daca se poate, cu privire la plata in rate a acestui produs; la TV dispare foarte repede partea aceea unde scrie despre rate. Multumesc

  • Doina Rusian  pe  1 nov 2008, 19:09
    Intrebare

    Ma intereseaza dimensiunile oalelor[ in cm sau litri] si grosimea inoxului din peretii oalelor.Multumesc

  • MANTA  pe  2 nov 2008, 12:02
    VASE

    A cumparat cineva aceste vase?Daca da ,sa ne spuna parerea ei.Ce capacioate au in litri? Multumesc.

  • ileana  pe  2 nov 2008, 13:59
    despre vase

    eu am comandat aceste vase dar nu au venit sunt in asteptarea lor am sa va spun eu cat de bune sunt ,din reclame sa zicem ca sunt gen zepter ,la comanda ni sa zis ca cea ,m ai mare are 8 l si cea mai mica 1,5 l am sa va tin la curent .

  • Gabriela  pe  9 nov 2008, 14:54
    setul de oale

    Ma intereseaza capacitatea oalelor si cite piese contine setul (mai exact cite oale sint0.

  • GABRIELA SIMONA TINCU  pe  9 nov 2008, 22:31
    comanda

    in cat timp vine comanda

  • BORZA TIBERIU CORNEL  pe 11 nov 2008, 19:40
    intrebare

    Vreau sa fac cadou de Craciun sotiei mele dar am o intrebare : are cumva manere de material de ebonita ? capace de sticla ? va rog un raspuns. Tibi

  • emilia  pe 15 nov 2008, 10:53
    intrebare

    unde se pot citi raspunsurile sau comentariile celor de mai sus???????????

  • ileana  pe 17 nov 2008, 17:16
    raspuns pt TIBERIU

    am sa va dau eu raspunsul saptamana aceasta dmomnule Borza am comandat aceste vase pe data de 28 sep. si m-au sunat ca in cursul saptamani acesteia o sa soseasca coletul si am sa va spun ce calitate au, eu am si vase zeptar si am sa-mi dau seama daca sunt bune stiu ca nu au capace de sticla si la manere mai stiu ca au si ceva ebonita dar nu este tot manerul din acest material

  • ileana  pe 20 nov 2008, 13:15
    raspuns pt TIBERIU

    buna ziua Tiberiu astazi am primit vasele sa stiti ca daca vrei sa faci cadou sotiei de Craciun eu cred ca este cel mai potrivit cadou eu mi-lam facut singura dar sa stiti ca sunt niste vase foarte,foarte bune sunt foarte multumita arata bine dar am sa va mai spun si cand am sa gatesc astazi la repezeala am facut numai cartofi prajiti si vreau sa va spun ca nu au mai sarit stropi aceea mici de ulei sa umrdaresc aragazul acum am sa va zic si ce cantitati au vasele an vazut mai sus ca o intereseaza si peGabriela este un vas de 8 L unul de 3 L UN ALTUL DE 2 l cel mai mic de 1 L o tigaie de 2 L si o craticioara de 1,5 L total 6 vase toate cu capac mai este o razatoare su un maner un bol cu capac de plastic si mati intrebat din ce sunt manerele sus sunt din inox iarasi la baza sunt inbracate intrun material cred ca este ebonita dar au si 1 pereche de schimb la cadou tacamutile arata super sunt dintrun inox foarte gros i-mi plac lingurile si linguritele nu sunt mici ca cele din comert am mai primit si setul de cutite ce sa va zic eu am cutite ma bune decat aceestea nu pot sa ma pronunt in rest totul este ok. sunt multumita am sa va mai spun cate ceva dupa ce o sa gatesc

  • STELIANA  pe 23 nov 2008, 08:25
    oale inox

    Am cumparat aceste vase in luna mai 2008,si am fost foarte multumita de ele timp de doua luni.A venit surpriza! au inceput sa crape marginile de sus.Intrbarea mea este? cum un inox de cea mai buna calitate poate sa se crape asa rau , asa putea spune ca s-au spart pe rind.si culmea cele pe care le-am folosit cel mai putin.Am dat telefon sa intreb cum procedez in acest caz si stupoare ...mi s-a inchis telefonul ,si de atunci nu mai vrea nimeni sa-mi raspunda.

  • ileana  pe 13 dec 2008, 14:26
    pt. STEFANIA

    BUNA ziua STELIANA vreau sa-mi dau si eu cu parerea citind mesajul tau chiar ma-am speriat zi de zi ma uitam la vase sa vad daca apare ceva vr-o fisura dar credema se curata asa de usor si nici nu zici ca le-am folosit arata super eu am si vase Zeptar dar de cand le-am luat pe aceestea nu prea le mai folosesc pt. ca se curata mai bine aceestea daca apare ceva am sa va zic promit

  • GRIGORE CHITUL  pe 15 dec 2008, 19:59
    nu am curaj

    de cand am citit comentariul despre vase ca se creapa nu mai am curaj sa l cumpar sunt frumese la vedere dar daca se creapa ce mai faci cu ele pacat mai ales ca am cumparat de la aceasta firma de 4 ani un aspirator tomas si sunt foarte multumit de el

  • BUNCILA Romulus  pe 23 dec 2008, 11:50
    Set PROFESIONAL pentru gatit LINEA ESCLUSIVA

    Daca cumpar setul de vase in rate si il primesc dupa ce am achitat rata, cine imi garanteaza ca firma nu da faliment in timp ce platesc ratele. Cum pot plati rate la un produs pe care nu-l am?

  • simonam_2005  pe  5 ian 2009, 13:41
    set oale inox

    Va rog sa-mi spuneti care sunt cele 50 piese componente ale setului? Multumesc.

  • Doina  pe 15 ian 2009, 23:11
    pentru Ileana

    Buna. Spui ca oalele tale inca nu au patit nimic. O intrebare. De cat timp le ai? Ma bate gandul sa imi cumpar si eu un set dar m-a descurajat un pic Steliana.

  • ady  pe 20 ian 2009, 11:39
    despe vase din inox

    Daca doriti vase din inox de f.buna calitate incercati vasele berghoff,au baza din sase straturi se pot baga si la cuptor,nu trebuie sa faci comanda intri in magazinele lor si le cumperi pe loc.Au preturi rezonabile si garantie de pana la 30ani.

  • sumlea teofil  pe 26 ian 2009, 07:13
    set bucatarie

    As dorii sa aflu capacitatea in litrii a vaselor componente.

  • perhinschi ioan  pe  7 feb 2009, 10:10
    set

    doresc sa cumpar acum ,ma intereseaza garantie,dati-mi repede un raspuns

  • raluca  pe 10 feb 2009, 20:55
    set bucatarie

    asi dori sa stiu si eu daca 14 lei este oala cu tot cu capac sau fara.va rog sa imi spuneti daca stiti careva.va multumesc

  • steninas  pe  2 mar 2009, 12:19
    set oale

    Am primit vasele in decembrie. Sunt multumita de ele. Nu au crapat pana acum. Se curata f. usor. Capacele nu sunt la fel de bune ca la Zepter (nu indica bine timpul de preparare). Tacamurile sunt bune. Cutitele nu sunt bune. (au ruginit in masina de spalat vase) 50 piese = 24 piese set tacamuri + 7 piese set cutite + 6 capace inox + 7 vase inox + 1 razatoare inox + 1 capac plastic + 1 maner inox +3 manere ebonita Fiecare piesa costa 14 lei ( deci oala fara capac)

  • Lucian  pe  8 mar 2009, 18:06
    caracteristici tehnice

    Asi dori sa stiu daca setul de oale poate fi utilizat si pe plitele cu inductie, multumesc

  • gavril  pe 28 mar 2011, 17:23
    calitate zero

    Va dau un sfat Nu cumparati aceste oale , totul e o minciuna . Cum poate cel mai bun inox sa rugineasca ? Am cumparat oalele , le-am folosit de 3-4 ori si au inceput sa rugineasca. MADE IN CHINA

  • Irina  pe 31 mar 2011, 15:49
    mod de preparare

    un mod de preparare a alimentelor f sanatos este folosind steamere de bambus! calitatile alimentelor se pastreaza mult mai bine.... eu am cumparat unul de pe www.asianhomegourmet-online.ro si sunt f incantata de el

  • Scurtu Sorin Izvoras  pe  3 feb 2014, 17:58
    Radiatii

    Vasele de inox, care sunt aproape de anumite ustensile electrice(frigidere, radiatoare, transformatoare, tv etc etc.) ne impamantate sau incorect impamantate, receptioneaza radiatiile electromagnetice provenite de la acestea, devenind la randul lor radiante. Trageti si singuri concluziile.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod