Cauta in 21.294 retete

Delicii afrodiziace, pentru o seara perfecta!

Dupa indelungi pregatiri, atentie la detalii si multa, multa emotie, se apropie seara speciala pe care urmeaza sa o petreci alaturi de iubitul tau. Lumina lumanarilor, muzica in surdina, o cina, un film, poate o plimbare in doi - totul tine de imaginatie si de cum doriti voi sa creati "cadrul" intalnirii de vis.

Este absolut firesc sa iti canalizezi eforturile si atentia asupra detaliilor ce tin de organizarea intalnirii, insa mici "artificii" vor face diferenta. Chiar si unul atat de practic cum este... mancarea! Doar "dragostea trece prin stomac", nu?  
 
Mai exact, anumite alimente, daca stii cum sa le alegi si le consumi in cantitatea (si combinatia) optima, contribuie la stimularea apetitului sexual. Efectul este unul dintre cele mai placute: o noapte in doi, plina de pasiune, fara nicio inhibitie.

Cu toate ca nu exista o regula universala cu privire la utilizarea acestor "picanterii" si cu toate ca ideea de stimulent al apetitului sexual ridica multe semne de intrebare, numeroase tratate de specialitate vorbesc despre faptul ca anumite alimente au, pe langa veritabile calitati nutritive, si efectul "secundar" de a creste libidoul. Unele dintre ele ne sunt arhi-cunoscute: ciocolata, vinul rosu, caviarul, condimentele sau sampania...

Insa cate dintre noi stim sa gatim preparate afrodiziace? Nu este suficient doar sa alegem alimentele cu "potential" din acest punct de vedere, ci si sa le combinam in asa fel incat proprietatile lor de adevarate "stimulente sexuale" sa nu se piarda si sa poata fi valorificate la maximum. Daca ti-am starnit curiozitatea, poti incerca urmatoarele retete:


Comentarii (1)

  • ilut mihaela  pe 19 mai 2009, 16:51
    retete

    retete pt platuri speciale seara

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod