Salată rusească
O salată delicioasă, foarte uşor de realizat, perfectă pentru curele de slăbire.
Ingrediente:
300 grame cartofi,
1 morcov,
o cană cu fasole verde păstăi,
o ceaşcă cu mazăre,
2 ouă fierte,
1 linguriţă muştar,
100 ml ulei,
2 linguri cu oţet sau zeamă de lămâie,
sare.
Preparare:
Cartofii, morcovii şi fasolea se fierb, apoi se taie cubuleţe mici, ca pentru salata boeuf.
Se adaugă mazărea fiartă şi albuşul de ou tăiat cubuleţe.
Se face apoi un sos din gălbenuşurile de ouă pisate, peste care se adaugă muştar, sare, ulei, zeamă de lămâie sau oţet.
Se toarnă sosul peste legume şi se amestecă.
Ingrediente:
300 grame cartofi,
1 morcov,
o cană cu fasole verde păstăi,
o ceaşcă cu mazăre,
2 ouă fierte,
1 linguriţă muştar,
100 ml ulei,
2 linguri cu oţet sau zeamă de lămâie,
sare.
Preparare:
Cartofii, morcovii şi fasolea se fierb, apoi se taie cubuleţe mici, ca pentru salata boeuf.
Se adaugă mazărea fiartă şi albuşul de ou tăiat cubuleţe.
Se face apoi un sos din gălbenuşurile de ouă pisate, peste care se adaugă muştar, sare, ulei, zeamă de lămâie sau oţet.
Se toarnă sosul peste legume şi se amestecă.