Salata de pui cu migdale
Dupa atatea retete grele de Paste, cu carnea de miel in prim-plan, ai ocazia sa ii rasfeti pe toti cei dragi cu aceasta salata delicioasa si foarte usor de preparat.
1/2 cana maioneza
1 lingura zeama de lamaie
1/4 lingurita piper negru, macinat
2 cani piept de pui la gratar, presarat cu busuioc sau rozmarin, taiat bucatele
1/2 cana migdale, taiate marunt
1 telina mica, tocata marunt
1. Intr-o tigaie, pe foc mic, rumeneste usor migdalele.
2. Intr-un bol de dimensiuni medii, amesteca maioneza, zeama de lamaie si piperul negru.
3. Adauga pieptul de pui taiat bucatele, migdalele si telina.
Timp de preparare: 10 minute.
Se obtin 2 portii.
Ingrediente si cantitati:
1/2 cana maioneza
1 lingura zeama de lamaie
1/4 lingurita piper negru, macinat
2 cani piept de pui la gratar, presarat cu busuioc sau rozmarin, taiat bucatele
1/2 cana migdale, taiate marunt
1 telina mica, tocata marunt
Mod de preparare:
1. Intr-o tigaie, pe foc mic, rumeneste usor migdalele.
2. Intr-un bol de dimensiuni medii, amesteca maioneza, zeama de lamaie si piperul negru.
3. Adauga pieptul de pui taiat bucatele, migdalele si telina.
Timp de preparare: 10 minute.
Se obtin 2 portii.