Salata de praz cu loboda verde
O salata, gustoasa si foarte sanatoasa.
Ingrediente: 3 fire de praz, 2 legaturi de loboda verde, 1 legatura de patrunjel, o mana de seminte de dovleac, sare, ulei, piper si suc de lamaie.
Preparare: curata prazul si taie-l cat se poate de fin. Adauga un praf de sare si amesteca-l bine. Pune peste praz loboda verde si patrunjelul tocate marunt. Amesteca uleiul si sucul de lamaie, putina apa si adauga-l peste salata.
Pune piper si potriveste de sare. Imprastie deasupra semintele de dovleac si serveste salata imediat, simpla sau cu felii de paine prajita unse foarte subtire cu unt.
Sfat Eva: poti pune in salata si rosii cherry - la ingredientele de mai sus merg circa zece rosioare, taiate in doua -, iar daca silueta iti permite, poti pune in salata cascaval sau telemea rasa.
Ingrediente: 3 fire de praz, 2 legaturi de loboda verde, 1 legatura de patrunjel, o mana de seminte de dovleac, sare, ulei, piper si suc de lamaie.
Preparare: curata prazul si taie-l cat se poate de fin. Adauga un praf de sare si amesteca-l bine. Pune peste praz loboda verde si patrunjelul tocate marunt. Amesteca uleiul si sucul de lamaie, putina apa si adauga-l peste salata.
Pune piper si potriveste de sare. Imprastie deasupra semintele de dovleac si serveste salata imediat, simpla sau cu felii de paine prajita unse foarte subtire cu unt.
Sfat Eva: poti pune in salata si rosii cherry - la ingredientele de mai sus merg circa zece rosioare, taiate in doua -, iar daca silueta iti permite, poti pune in salata cascaval sau telemea rasa.