Tom Kha Kai(supa de pui si cocos)
Ingrediente si cantitati:
2 cesti lapte de nuca de cocos
6 felii galangal
2 cosuri lamaie
5 frunze kaffir
250 gr. piept de pui
5 lingurite sos de peste
2 lingurite zahar
1/2 ceasca suc de lamaie
1 lingura chilli negru
Mod de preparare:
Combinati jumatate de lapte de nuca de cocos cu galangal, lamaie si fierbeti. Adaugati puiul sosul de peste si zaharul. Puneti sucul de lamaie si pasta de chilli intr-un bol si puneti supa peste ele. Garnisiti cu frunze de cilantro si chilli.
- Salata Tangy din morcovi si ridichi
- Salata cu fasole rosie si avocado
- Salata cu fructe si iaurt
- Salata de broccoli si bacon
- Salata de castraveti orientala
- Salata de morcovi... "exotica"
- Salata de pui cu sos tartar
- Salata de rosii dulce-acrisoara
- Salata de varza alba cu susan
- Salata de varza cu ananas