Cauta in 21.308 retete

Retete inedite pentru felul intai

Bineinteles, nicio masa fara supa sau ciorba, nu-i asa? Cu siguranta, nici meniul de Paste nu face exceptie. Supa sau ciorba va fi la mare pret, iar toti invitatii tai vor fi mai mult decat incantati sa guste din preparatele tale gustoase.

Desi ai atat de multe optiuni, iar retete delicioase afli atat de la prietene, cat si din foarte multe publicatii, de multe ori se intampla sa ramai in pana de inspiratie si sa nu mai stii cu ce sa ii delectezi pe cei dragi. Sarbatorile iti ingreuneaza si mai mult aceasta misiune, mai ales daca vei avea musafiri.

Tocmai pentru a-ti usura munca si a te ajuta sa pregatesti o surpriza de proportii mesenilor, iti recomandam pentru meniul de Paste aceste retete pentru felul intai. Sigur vei dori sa le prepari si cu alta ocazie!

Supa de fasole alba cu miel

Ciorba de miel

Bouillabaisse de cod

Ciorba de peste norvegiana

Comentarii (4)

  • albinuta_ali  pe  9 dec 2008, 08:58
    Masa de Craciun

    Aperitivul sau gustarica este considerata primul fel, daca se serveste aperitiv se mai poate servi ciorba?

  • sorin  pe 20 dec 2008, 17:21
    supe de legume

    Buna .. ma interesa niste retete (ita) de supa de legume ..va multumesc frumos ;)

  • bughiu ramona  pe 10 ian 2009, 17:22
    reteta

    va trimit si eu o reteta din ardeal de ciorba de salata aveti nevoie de 1kg salata verde cateva coaste de porc afumate sau orice afumat 3 oua lapte usturoi 2 ling faina se pune cam 200 ml ulei in oala si se lasa sa se incinga dupa care adaugi faina si 2 ling otet lasi cam doua minute dupa care adaugi4 5 litri apa cand incepe sa clocoteasca bagi afumatura dupa ce a fiert pui si salata si lasi cam15 minute sa fiarba pana se inmoaie si este fiarta pui sare dupa gust otet daca mai trebuie si usturoi pisat cam o caciulie si albusurile de la oua si tragi oala de pe foc cand sa racorit ciorba galbenusurile le amesteci cu lapte si bagi in ciorba se poate servi cu mamaliguta cu branza este delicioasa va garantez

  • gabi  pe 27 apr 2010, 21:58
    un blog care mi-a placut

    http://nicoliabucatar.blogsmakers.com/...foarte interesant!!!!!

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod