Cauta in 21.294 retete

Prepara tarte gustoase pentru familia ta!

Iti doresti sa mananci ceva bun, satios, care sa fie apreciat de familie si prieteni deopotriva? Avand diferite umpluturi - carne, ciuperci, smantana sau mirodenii, tarta se transforma intr-o gustare delicioasa atunci cand nu dispui de timpul necesar pentru a lua masa.

Totodata, fie ca doresti sa le servesti in timpul unei cine alaturi de familie, ca aperitiv, fie ca le pregatesti pentru un picnic, tartele nu au cum sa-ti iasa decat delicioase.

Nu te lasa influentata sau descurajata de faptul ca prepararea unei tarte necesita ceva timp sau indemanare. Odata ce ai incercat, vei dori, cu siguranta, sa repeti experienta. Gustul deosebit al unei tarte bine coapte te va convinge de faptul ca a meritat tot efortul depus.

Tartele au avantajul de a fi foarte... flexibile in ceea ce priveste compozitia, astfel incat poti adapta continutul acesteia in functie de preferintele membrilor familiei. Daca iti doresti o gustare la pranz poti prepara tarte cu diferite ingrediente, cum sunt legumele sau branzeturile, iar daca alegi ca umplutura jeleul de fructe, migdalele sau stafidele, vei avea parte de un desert gustos si aromat.

Micutilor tai le plac perele? Foarte bine: cum este sezonul perelor, poti prepara o delicioasa tarta care sa contina bucati din aceste fructe.

La fel poti proceda si in cazul tau; daca doresti sa iti mentii silueta, poti prepara tarte dietetice, cu un continut scazut de zahar, din faina integrala si cu o umplutura de jeleu cu indulcitori.

Iti oferim cateva idei de tarte apetisante, care sa te inspire, preluate din volumul "Tarte, quiches, pizza", aparut la editura House of Guides, in 2008:


Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod