Cauta in 21.294 retete

Reţete de cheesecake fără brânză şi foc

Descoperă 4 reţete delicioase de cheesecake fără unt, brânză, ouă, zahăr rafinat şi cel mai important: nu ai nevoie de cuptor. Află ingredientele secrete!
 
Dacă vrei să-ţi surprinzi familia şi prietenii cu o reţeta noua de prăjituri, încearcă aceste combinaţii pentru a prepara un cheesecake senzaţional. Se prepară fără foc, fără produse animale, ceea ce înseamnă calorii mai puţine şi nutrienţi din plin. Da, ştiu eşti obişnuită să prepari cheesecake-ul apelând la ouă, unt, făină, cremă de brânză şi aşa mai departe. Însă, varianta care nu necesită preparare termică are cu totul alte ingrediente, mult mai sănătoase şi surprinzător ... un gust la fel de delicios, fin şi cremos.
 
Înainte de a te apuca de reţete, trebuie să îţi treci pe lista de cumpărături câteva ingrediente necesare şi de la care poţi să începi aventura în lumea aromelor tale preferate. Ingredientele de bază în cheesecake-ul preparat fără foc sunt:
  • nucile macadamia/braziliene/migdale/nuci - sursă de vitamina E, B, fosfor, magneziu, potasiu, fier;
  • nucile caju - sursă de proteine, fibre, potasiu, complexul vitaminic B, acid folic, magneziu, fosfor, seleniu, cupru;
  • curmalele - sursă de fosfor, magneziu, fibre, grupul vitaminic B;
  • untul de cocos - bogat în vitaminele A şi E;
  • mierea de albine - minerale, vitamine, enzime.

 
Scurt şi la obiect, nu o lista interminabilă de ingrediente în care te încurci şi stai cu sufletul la gură că poate nu iese prăjitura cum trebuie. Nu mai trebuie să te îngrijorezi în această privinţă, urmăreşte reţetă, da frâu liber imaginaţiei tale şi vei fi mulţumită de produsul final.
 
Iată patru reţete delicioase pe care le poţi încerca, urmând ca apoi să recurgi la aromele tale preferate şi să faci alte combinaţii minunate.

 

  Cheesecake simplu

 

  Cheesecake cu ciocolată

 

  Cheesecake cu fructe de pădure

 

  Cheesecake cu portocale sau lămâie

Comentarii (13)

  • gratiela  pe  4 sep 2010, 09:44
    cheesecake

    Sunteti siguri ca retetele postate sunt corecte ? Cred ca le lipseste ingredientul principal : CHEESE , adica mai pe romaneste BRANZA . Pozele par a avea si branza , dar...... Si ganditi-va : daca ma apuc sa fac oricare din retete , asa cum este postata si cumpar toate ingredientele , care sunt la niste preturi destul de piperate , pe asa o criza , eu bugetar cum ar trebui sa reactionez si ce cuvinte mi-ar trece in acele momente prin cap ?????? E corect din partea dvs.?

  • viorica  pe  4 sep 2010, 11:23
    cheesecake

    pai articolul asa si se numesete "Re?ete de cheesecake f?r? br�nz? ?i foc" :)

  • Nanna  pe  4 sep 2010, 12:48
    cheesecake

    Nu prea sunt atrasgatoare pentru aceste vremuri. Veniti cu idei mai simple, mai apropiate de realitatea noastra. Nu toti cei ce navigheaza pe net au si posibilitati materiale pentru asemenea retete. Da, se pare ca este o gluma nu foarte buna pentru buzunarele multora dintre noi. Sugestia mea este sa veniti cu idei economice, atragatoare si pentru toate buzunarele...

  • criss  pe  4 sep 2010, 14:01
    scump?

    am citit ultima varianta. maine am de gand s-o incerc, fiindca azi sunt la lucru. eu as combina portocalele cu lamai, sunt convinsa ca o sa iasa iaaaammiiiiiiii:P voi citi si celelalte retete, poate asa o sa-mi dau seama ce au vazut cititoarele dinaintea mea atat de scump:D singurul ingredient mai pretentios ar fi nucile caju. in rest...

  • goldangel  pe  4 sep 2010, 22:19
    draga gratiela

    daca citesti mai bine titlul articolului ai sa vezi ca scrie ca sunt FARA branza si foc.

  • Pusa Elena Oancea  pe  6 sep 2010, 08:44
    Cheesecake

    Nu cred ca sunt retete deoarece nu au si cantitatile sunt simple prezentari Ai putea si tu Sunt curioasa cine le-a preperat si cati le-a privit poza.Goldangel ,tu din ce categorie faci parte.Executa si apoi judeca si fi ironica.

  • eva
    JohanaAela  pe  6 sep 2010, 10:44
    @Pusa Elena Oancea

    Daca accesati fiecare link din dreptul pozei puteti sa vedeti reteta (cantitati, ingrediente) fiecarei prajituri.

  • angela  pe  7 sep 2010, 08:57
    pozele sunt false

    Ingredientele retetelor nu duc, in niciun caz la rezultate ca cele din fotografi. In poze sunt retete clasice cu BRNZA. preparate vegan, or fi bune, dar arata oribil. nu se incheaga, sunt lipicioase, si nu pot avea forma, sunt gramezi fara aspect. Asa ca materialul este foarte, foarte prost. retetele nu sunt incercate, sau verificate iar rezultatele nu poat avea nimic in comun ca ceea ce este in poze. Candva scriati retete mai bune, normale, adevarate care ieseau....

  • gratiela  pe  7 sep 2010, 13:44
    cheesecake

    MEA CULPA! adevarat , nu am citit titlul intreg , m-am oprit doar la cheesecake si am trecut repede la ingrediente si bineinteles am analizat pozele . Eu cred, ca o gospodina cu ceva experienta , ca toate pozele prezinta variante de cheesecake care au in compozitie si branza (in multe retete se foloseste branza Philadelphia). Ddeci ceva nu se leaga si totul este o "facatura" pt."gospodine" cu minimum de experienta si gata sa incerce "orice" daca este postat pe un site cunoscut . Iar cel sau cea care a hotarat postarea lor pe site , ori nu are cunostinte de "bucatareala" , ori posteaza orice doar pt.a umple paginile site-ului. I-as sugera sa consulte un specialist bucatar sau cofetar si apoi sa posteze retete verificate .

  • chrisdeyork  pe  8 sep 2010, 20:15
    cheesecake pe internet (Engleza)

    Doamnelor si ... domnilor, pentru cine nu a gustat pana acum aceasta prajitura cheesecake, va asigur ca merita sa incercati. Gustul nu este gretos si nici greu ca la o prajitura facuta cu unt sau margarina. Este cremos, pufos si putin acrisor (racoritor). Ingredientul principal este smantana (14%-20% grasime). Retete pentru cheesecake puteti gasi pe internet. Eu v-as recomanda http://www.momswhothink.com/cheesecake-recipes/cheesecake-recipes.html In cazul in care nu va descurcati cu Engleza, pe internet puteti gasi translatori online care va poate ajuta sa traduceti retetele in limba romana. Google Translate http://translate.google.com/#en|ro| Pofta buna, si spuneti-mi si mie daca v-a placut.

  • Adina  pe 15 nov 2010, 11:31
    cheesecake

    Pozele nu au nicio legatura cu retetele. Imaginile sunt luate de pe site-urile agentiilor cu fotografii de stock (shutterstock, de ex.) asa ca nu va asteptati sa va iasa ceea ce vedeti.

  • aurelia  pe 13 mar 2011, 22:39
    foarte interesante ideile din retete

    e de a dreptul incredibil, ridicol - pana si aici apar opinii a la can-can, libertatea sau click sau ... ev.zilei.... aceste retete trebuiesc mai intai citite cu atentie... dar cand cauti nod in papura si n ai ce face sau esti frustrat(a) sigur ca nimic nu e bun. mie imi plac si chiar imi servesc sursa de inspiratie aceste retete cui nu i place, out, sunt destule surse culinare in ziua de azi am 5o de ani daca as fi avut ca acuma posibilitati reale de a cauta si gasi, nemaivorbind de internet si tv, retete, cand aveam 20 de ani sau macar 30 habar n aveti carcotaselor

  • ANCA  pe  8 iul 2013, 15:53
    E un cheesecake vegan,adica branza e inlocuita de alune caju

    http://oliviasteer.ro/cheesecake-cu-mac-si-stafide/

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod