Reţeta lui Jamie Oliver: Cartofi la cuptor cu rozmarin
Pofteşti la cartofi la cuptor? Află cum îi pregăteşte celebrul Jamie Oliver şi treci la treabă. Poftă bună!
Ingrediente
1 kilogram de cartofi mici sau din soiul Jersey Royals
1 lingură ulei de măsline
sare de mare şi piper negru
2 crenguţe de rozmarin
Mod de preparare
Dificultate: usoara · Timp preparare: 40 minute · Nr. porţii: 4
Spală bina cartofi şi apoi pune-i la fiert. Când sunt gata fierţi, scurge-i bine de apă şi stropeşte-i cu puţin ulei de măsline, adaugă sare, piper şi rozmarin.
Încălzeşte cuptorul la 220ºC, pune cartofii într-o tavă şi lasă-i la cuptor aproximativ 25 de minute, sau până capătă o culoare aurie. De asemenea, îi poţi înveli în foaie de aluminiu.