Platou festiv cu sunca si somon afumat
Ingrediente
chipsuri Pringles, branza proaspata cu usturoi si ierburi, somon afumat, sunca de Praga feliata, marar.
Mod de preparare
Un platou festiv minunat pregatit in 5 minute! Ingredientul principal, branza cu usturoi si ierburi pe care o puteti face din branzica proaspata de vaci, in care adaugati 2-3 catei de usturoi si ceapa verde, patrunjel si frunze de telina. Pe fiecare chips se pune o gramajoara de branzica , o fasie de somon afumat si se decoreaza cu marar.Atat? Atat! Ati vazut cat de rapid e? ;-) Feliile de sunca se taie in doua, rezultand doua triunghiuri, se prind cu cate o jumatate de scobitoare, ca sa nu se desfaca si se umplu cu branzica aromata. Se face un buchetel din rulourile de sunca si se prind cu scobitori. Baza se orneaza cu frunze de patrunjel, iar pe marginea farfuriei se pun chipsurile umplute. Acesta este un platou festiv rapid, aratos si foarte gustos! Pofta buna!
Reteta trimisa de liana10.