Placinta cu spanac
Ingrediente
	Ingrediente
	500 gr spanac ( spalat bine si alegeti doar frunzele )
	3 foi de placinta
	150 gr brinza
	o ceapa ( tocata marunt )
	sare ,ulei
	Sosul
	3 oua
	o jumatate de pahar de ulei
	200 gr de iaurt
	un virf de sare
Mod de preparare
	Mod de preparare
	Intr-o craticioara sau tava de teflon , puneti putin ulei , adaugati apoi ceapa si o caliti pina capata o culoare aurie .
	Adaugati spanacul , si il tineti pe foc pina se trage toata apa. dupa aceea il luati de pe foc, adaugati si brinza . Daca este calup o dati prin razatoare sau o maruntiti cu mina.
	Sosul : ouale ,iaurtul , uleiul si sarea se amesteca cu ajutorul mixerului pina se obtine un sos uniform .
	Asamblare :
	Ungeti o tava cu unt si asezati 2 foi incepand de la jumatatea tavii,una intr-o parte iar una in cealalta parte - sa ramana suficienta foaie pe margine pentru a inveli ultimul strat - putin incretite ,ungem cu sos, apoi punem o parte din compozitia de spanac ,punem iar sos ,foaie incretita bine ,sos,spanac,sos invelim cu marginile primelor foi punem sosul ramas putin susan si coacem .
	
	Timp de preparare:
	30 minute minute
Reteta trimisa de pollet_a.