Placinta aperitiv cu legume
Ingrediente
pt.1 tava ai nevoie de 4 oua, 1 pahar iaurt, faina, 300 g legume congelate amestec( fasole verde, conopida, brocoli, mazare), 100 g telemea, 1 praf de copt,50 ml ulei
Mod de preparare
Legumele se fierb 5 minute in apa ușor sărată. Se scurg.
Ouăle se bat cca.5 minute, se incorporează iaurtul, brânza rasa, uleiul. Se omogenizează. Se adaugă legumele scurse, eventual sare și praful de copt.
Faina cernuta se adaugă treptat astfel ca aluatul obținut sa fie asemănător cu cel de chec, dar mai dens. Se coace după gust într-o tava de chec sau una întinsă. Se taie rece.
Reteta trimisa de marianmac.
- Salata Tangy din morcovi si ridichi
- Salata cu fasole rosie si avocado
- Salata cu fructe si iaurt
- Salata cu nuca, mar si portocala
- Salata de broccoli si bacon
- Salata de castraveti orientala
- Salata de creveti cu telina
- Salata de morcovi... "exotica"
- Salata de pui cu sos tartar
- Salata de varza alba cu susan