Pasta de peste
Ingrediente
50g unt, 1 galbenus fiert, 100g ton sau sardele din conserva, 2 lingurite de mustar, 1 ceapa mica, 50g sunca, un castravecior in otet, 2-3 fire de patrunjel/telina, cateva felii de lamaie pt. decor.
Mod de preparare
Tonul se pune la scurs. Conserva a avut 185g, deci eu am cam dublat cantitatile la celelalte ingrediente ;-) Ceapa curatata si castravetele se dau pe razatoarea mica, apoi se scurg bine de tot de zeama. Sunca se da tot pe razatoarea mica. Untul se spumeaza impreuna cu galbenusul fiert-pe care l-am dat tot pe razatoarea mica, am adaugat mustarul si tonul bine scurs, apoi am incorporat ceapa, sunca si castravetele. Am amestecat bine si gata! Si cu aceasta pasta minunata am infrumusetat minibriosele, pe care le-am decorat cu feliute mici de lamaie si frunze de telina.
Reteta trimisa de liana10.