Meniu de vis: Ciuperci în aluat de bere
Chiar că este de vis, pentru că nici acolo nu te-ai fi gândit să combini cele două elemente. Ciupecile cu bere... O combinaţie de zile de mari, care îi va cuceri cu siguranţă pe prietenii tăi. În cele ce urmează îţi vom explica cum se pot împrietenii cele două elemente.
Ingrediente
400 grame de ciuperci mari care să se poată umple
250 grame făină
200 ml bere blondă
2 ouă
150 spanac opărit
sare, piper, ulei, pătrunjel verde
Mod de preparare
În primă fază se pregăteşte un amestec de făină, bere, 2 linguri de ulei, sare, piper care se lasă la rece circa 30 de minute. În paralel, ciupercile se şterg bine şi li se scot codiţele, iar spanacul se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei, cu sare, piper şi pătrunjel verde. Cu acest amestec se umplu ciupercile, care mai apoi se dau prin aluatul cu bere şi se prăjesc într-o baie de ulei.