Cauta in 21.052 retete

Frigarui de pui cu ciuperci si rosii cherry

Ingrediente

600g piept de pui 400g ciuperci de tip champignon 400g rosii cherry 250g iaurt 30g ulei de masline sucul de la o jumatate de lamaie sare, piper alb, rozmarin

Mod de preparare

Amestecam iaurtul cu uleiul de masline si rozmarinul. Pieptul de pui il taiem cubulete, il punem intr-un bol si rasturnam marinata de iaurt peste el. Lasam sa stea la frigider pana pregatim restul ingredientelor. Ciupercile le spalam, le rupem piciorusele si le taiem in jumatate. Ideal ar fi sa cumparati ciuperci mici pe care sa le folositi intregi. Rosile cherry le spalam si le taiem in jumatate. Frigaruile le umezim in apa sa nu se arda in timpul coacerii. Scoatem pieptul de pui de la rece ( daca mergeti la iarba verde il puteti pregati cu o seara inainte ) si il insiram pe frigarui alternand cu ciuperci si rosii. Incingem gratarul, il ungem cu o bucatica de slanina si asezam frigaruile. Le lasam sa se prajeasca intorcandu-le din cand in cand. Dupa ce le intoarceti le ungeti cu marinata. Sunt gata in 15 minute. Servim alaturi de un sos de iaurt cu usturoi.Pofta buna!

Reteta trimisa de elena_rm88.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod