Cartofi wedges la cuptor
Prepară această variantă de cartofi wedges la cuptor pentru întreaga familie. Mirodeniile pe care le poţi folosi pentru ei sunt nenumărate, în funcţie de gusturile tale.
Ingrediente
cartofi noi mai mici
ulei de măsline extravirgin
sare
piper
boia dulce sau afumată
usturoi granulat
cimbru uscat
rozmarin pudră
chilli pudră
Mod de preparare
Dificultate: usoara
În timp ce se încălzeşte cuptorul, pune cartofii curăţaţi şi tăiaţi în patru în apă pentru a-i lăsa la fiert timp de 8 minute.
Scurge cartofii şi lasă-i puţin să se usuce şi să se răcească.
Amestecă-i cu restul ingredientelor sau doar varianta simplă cu sare, piper, ulei de măsline.
Aşază o foaie de copt într-o tavă şi pune apoi cartofii.
Se lasă la cuptor aproximativ 30 de minute până se rumenesc.