Cauta in 21.435 retete

Prepara salate delicioase in cateva minute!

Chiar daca vara s-a sfarsit, poti profita inca de vremea calda, placuta, pentru a savura delicioasele salate de cruditati. Daca te numeri printre fanii salatelor, probabil ca vara aceasta te-ai "reprofilat" pe acest fel de mancare, deosebit de gustos si sanatos. Vestea buna este ca venirea toamnei nu ar trebui sa-ti modifice (inca) obiceiurile alimentare si ai unda verde sa savurezi oricand o salata usoara si racoroasa.

Salata se numara printre cele mai recomandate feluri de mancare de catre nutritionisti, atat timp cat "abunda" in legume sau fructe, seminte, carne slaba si lactate dietetice. In plus, iti ofera posibilitatea de a face sute de combinatii intre ingrediente diverse, in functie de imaginatia si gusturile tale sau de necesitatile organismului tau.

Incearca sa eviti utilizarea diverselor sosuri pentru salata din comert, care desi gustoase, dauneaza siluetei si sanatatii tale. In urma aportului de chimicale in organism, responsabile pentru cresterea depozitelor de grasime din tesuturi si a colesterolului, sanatatea si silueta ta vor avea de suferit. Daca totusi nu te poti abtine, incearca maioneza degresata, smantana degresata, mustarul sau - si mai bine! - otetul in combinatie cu anumite condimente, pe post de dressing pentru salata.

Pentru a te bucura inca de senzatia unor zile de vara, cand preferai sa gatesti ceva usor si rapid fara a zabovi prea mult in bucatarie, iti oferim cateva retete de salata, care se prepara in timp record si fara prea multa bataie de cap:

Comentarii (4)

  • alliissa  pe  1 nov 2008, 21:50
    salate

    par delicioase toate retetele...sigur le voi incerca!

  • mya  pe  4 nov 2008, 15:23
    :-)

    retetele sunt foarte bune mtumesc pentru idei

  • AnDrEeA  pe 30 iun 2011, 13:00
    prajituri

    retetele sunt beton le voi incerca cu siguranta

  • andreea  pe 30 iun 2011, 13:02
    .....

    arata foarte foarte bn si cred ca e si gustoasa cu siguranta o fac maine :D:D

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod