Pastravi cu smantana si nuci
Reteta este o adevarata nebunie. Merita incercata!
- patru pastravi mai mari,
- ulei de masline,
- sare, piper proaspat macinat,
- doi-trei pumni de nuci macinate,
- putin cimbru,
- felii de lamaie,
- 250 ml smantana,
- zeama de la o lamaie.
Preparare:
Ingredinete:
- patru pastravi mai mari,
- ulei de masline,
- sare, piper proaspat macinat,
- doi-trei pumni de nuci macinate,
- putin cimbru,
- felii de lamaie,
- 250 ml smantana,
- zeama de la o lamaie.
Preparare:
- Curata pastravii, unge-i cu ulei, sare si putin otet. Pune in interiorul pestilor felii de lamaie si pudra de cimbru
- Coace-i in cuptor 15-20 de minute.
- Stropeste-i cu un sos facut din smantana, nuci si sucul de la o jumatate de lamaie.
- Serveste-i alaturi de cartofi fierti, stropiti cu unt.