Friptură din carne roşie cu sos de muştar
De Sărbători încearcă o reţetă nouă pentru a da un gust aparte fripturii din carne roşie, fie că este vorba de porc sau vită. Secretul stă în sosul delicios pe bază de muştar care va da o nouă aromă fripturii tale tradiţionale.
Din amestecul a două ingrediente simple, muştar şi puţină smântână, vei obţine un sos cremos şi foarte gustos, într-un timp record. Sosul este ideal pentru carnea roşie, iar datorită ingredientului secret, muştarul, noul gust al fripturii tale îi va cucerii pe toţi invitaţii de la masa de Sărbători!
Ingrediente pentru sos:
2 linguri de smântână
2 linguri de muştar
Sare şi piper după gust
Mod de preparare:
Carnea roşie se prăjeşte într-o tigaie cu câteva linguri de ulei de măsline. Când este gata, se aşază pe o farfurie. În aceeaşi tigaie se amestecă muştarul şi smântâna până când acesta devine o cremă consistentă. După gust se poate adăuga în sos sare şi piper. La final, se toarnă sosul peste carne.
Poftă bună!
Din amestecul a două ingrediente simple, muştar şi puţină smântână, vei obţine un sos cremos şi foarte gustos, într-un timp record. Sosul este ideal pentru carnea roşie, iar datorită ingredientului secret, muştarul, noul gust al fripturii tale îi va cucerii pe toţi invitaţii de la masa de Sărbători!
Ingrediente pentru sos:
2 linguri de smântână
2 linguri de muştar
Sare şi piper după gust
Mod de preparare:
Carnea roşie se prăjeşte într-o tigaie cu câteva linguri de ulei de măsline. Când este gata, se aşază pe o farfurie. În aceeaşi tigaie se amestecă muştarul şi smântâna până când acesta devine o cremă consistentă. După gust se poate adăuga în sos sare şi piper. La final, se toarnă sosul peste carne.
Poftă bună!