Cauta in 21.308 retete

Retete delicioase cu carne de porc si de pui

Carnea de porc este temelia celor mai bune fripturi. Dar, de cele mai multe ori, o preparam in acelasi fel, dupa retetele pe care le-am invatat de la bunica si mama noastra. Nu spun ca nu sunt bune, ba dimpotriva.

Dar, pe de alta parte, nu ar fi foarte rau daca am incerca sa pregatim carnea de porc altfel, folosind aceleasi ingrediente (cu mici diferente), dar care sa aiba alta savoare si cu totul alt gust.

In loc de friptura de porc traditionala, iti propun o friptura cu nuca, alune si fistic sau cotlete de porc cu fructe, iar daca totusi preferi o carne mai slaba, poti opta pentru pieptul de pui sau de curcan.

Daca esti interesata de noutati (si care femeie nu este?), atunci iata cateva retete pline de personalitate, savuroase si numai bune pentru o masa festiva, dar nu numai.

Comentarii (1)

  • bubulina  pe 23 ian 2009, 13:35
    delicios

    Imi plac retetele voastre. Pe cateva le-am incercat cu teama la inceput, apoi cu incredere. Sunt foarte bine scrise, usoare si de cele mai multe ori originare. Ideea este ca astea sunt retele pe care mie, cel putin, imi place sa le gasesc le eva!

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod