Cauta in 21.294 retete

Prepara cea mai delicioasa pizza!

Dupa ce ti-am oferit cateva retete clasice de pizza, revenim de aceasta data cu noi retete inedite, cu care ii vei cuceri definitiv pe prieteni sau pe membrii familiei tale.

Poate cel mai celebru preparat de patiserie, pizza reuseste sa ne incante din multe puncte de vedere: este delicioasa, se prepara usor si rapid, fiind in acelasi timp extrem de satioasa.

Foarte multe dintre noi prefera sa manance pizza in oras, avand impresia ca astfel se pot bucura cu adevarat de gustul delicios al acesteia, uitand insa ca cea mai buna - si sanatoasa!- pizza se prepara doar in bucataria proprie.

Daca esti in criza de timp, poti sa cumperi blatul din comert, presarand deasupra ingredientele preferate si lasand-o apoi la cuptor doar cateva minute - iata cat e de usor!

Altfel, poti sa iti rezervi o ora-doua in weekend pentru a pregati singura blatul (subtire, dupa varianta italiana, sau, dimpotriva, pufos, asa cum il pregatesc americanii), avand apoi libertatea sa-i adaugi ingredientele care iti plac.

Pizza este, in general, un preparat hipercaloric, insa, daca o vei pregati chiar tu, poate fi o gustare excelenta, chiar si pentru silueta. Foloseste mozzarella cu continut redus de grasimi, pui la gratar, masline desarate si multe legume pentru a-ti asezona pizza. Renunta la cascaval, porumb, ketchup sau salam picant.

Alege ingredientele pentru pizza in functie de ocazie: daca ai musafiri pregateste o pizza exotica - de exemplu, cea cu fructe de mare, iar daca cineva din familia ta a renuntat sa consume carne, poti prepara pizza vegetariana, cu multe legume si condimente.

Iti oferim noi retete delicioase de pizza, doua dintre ele special pentru vegetarieni, pentru ca tu sa iti surprinzi placut familia si prietenii. Retetele sunt preluate din volumul "Tarte, quiches, pizza", aparut la editura House of Guides, in 2008:

Comentarii (3)

  • DJTOM  pe  6 nov 2008, 00:25
    Prostii de pizza

    Cu asemenea retete de pizza va omorati barbatii sau in cel mai bun caz ii imbolnaviti de indigestie !!!Stomacul unui om suporta multe,dar daca ii schimbi brusc si radical regimul alimentar cu tot felul de experimente ciudate,se deregleaza complet intreg metabolismul corpului...sa spuna medicii nutritionisti daca n-am dreptate ?!?

  • ROZVITA  pe  9 nov 2008, 19:06
    pizza

    nu am mai mancat asa pitzza cu ,,vinete''.Altceva mai bun si consistent nu se poate.

  • a  pe 21 feb 2010, 20:25
    gretos

    bleac nu as manca asa ceva

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod