Spume cu fructe si ciocolata
Usor de facut, aromate si racoroase, spumele din fructe sunt o solutie perfecta si la indemana pentru un desert preparat in casa
Spumele de fructe, de ciocolata, in diferite combinatii sunt savuroase. Plecand de la arhicunoscuta spuma de capsuni, acest gen de desert care poate fi servit rece, este usor si gustos. In plus, fructele isi pastreaza toate calitatile pentru ca nu au fost tratate termic in prealabil, iar spuma in sine este rezultata fie din albusuri, sau galbenusuri, pline de proteine, fie din lactate, oricand binevenite in alimentatie.
Iata alte cateva avantaje: sunt gata destul de repede, maxim 30 de minute, fara timpul de racire, nu necesita coacere, fructele pe care le folosesti nu trebuie sa fie de calitatea I, iar succesul preparatelor este garantat pentru acum iti vin in ajutor retetele propuse de Eva.
Spuma de capsuni cu gelatina
Spuma de lamaie
Spuma de portocale si iaurt
Spuma de mango
Spuma de ciocolata
Spumele de fructe, de ciocolata, in diferite combinatii sunt savuroase. Plecand de la arhicunoscuta spuma de capsuni, acest gen de desert care poate fi servit rece, este usor si gustos. In plus, fructele isi pastreaza toate calitatile pentru ca nu au fost tratate termic in prealabil, iar spuma in sine este rezultata fie din albusuri, sau galbenusuri, pline de proteine, fie din lactate, oricand binevenite in alimentatie.
Iata alte cateva avantaje: sunt gata destul de repede, maxim 30 de minute, fara timpul de racire, nu necesita coacere, fructele pe care le folosesti nu trebuie sa fie de calitatea I, iar succesul preparatelor este garantat pentru acum iti vin in ajutor retetele propuse de Eva.
Spuma de capsuni cu gelatina
Spuma de lamaie
Spuma de portocale si iaurt
Spuma de mango
Spuma de ciocolata