Spuma de lamaie
Cateva ingrediente, un gust fermecator si reusita garantata!
Ingredinete:
300 grame smantana grasa (25-30% grasime), sucul si coaja de la o lamaie, 3 linguri zahar, 3 galbenusuri ou.
Preparare:
1. Bate, cu telul, galbenusurile cu zaharul foarte bine. Foloseste un vas rezistent la caldura. Pune crema de galbenusuri deasupra unui vas cu apa care clocoteste, si bate in continuare cateva minute pana isi schimba consistenta.
2. Adauga sucul si coaja de lamaie, apoi smantana. amesteca totul usor.
3. Pune in pahare (6-8 in functie de dimensiune) si da totul la rece doua ore.
4. Orneaza cu felii subtiri de coaja de lamaie si cu frunze de menta.
Ingredinete:
300 grame smantana grasa (25-30% grasime), sucul si coaja de la o lamaie, 3 linguri zahar, 3 galbenusuri ou.
Preparare:
1. Bate, cu telul, galbenusurile cu zaharul foarte bine. Foloseste un vas rezistent la caldura. Pune crema de galbenusuri deasupra unui vas cu apa care clocoteste, si bate in continuare cateva minute pana isi schimba consistenta.
2. Adauga sucul si coaja de lamaie, apoi smantana. amesteca totul usor.
3. Pune in pahare (6-8 in functie de dimensiune) si da totul la rece doua ore.
4. Orneaza cu felii subtiri de coaja de lamaie si cu frunze de menta.