Cauta in 21.294 retete

Deserturi pentru Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor nu poate fi imaginata fara ciocolata. Asa ca deserturile cu ciocolata nu pot lipsi de la cina in doi. Il poti face pe iubitul tau sa ramana mut de uimire in fata desertului special pentru Ziua Indagostitilor, daca alegi una din propunerile de mai jos. Poti pregati oricare din retetele de aici, dar si prajitura cu ciocolata si dulceata, si iti recomand in mod special dulceata de capsune, ca sa fie in ton cu momentul sau tortul cu nuca, ori cel cu crema de ciocolata. Nu pot sa nu iti aduc aminte si de Tortul Sacher, o adevarata prajitura de gala.

Idei pentru ornatul torturilor


Torturile pot fi ornate cu bomboane in forma de inima, cu petale de trandafiri, sau chiar cu trandafiri naturali. Indrazneste si combina frisca, capsune si ciocolata (fie suluri de ciocolata, fie ciocolata rasa), pentru o imagine bogata si vesela a unui tort special, dedicat, evident iubirii. O alta solutie eleganta este sa folosesti un decupaj in forma de inima pe care sa scrii mesajul tau de dragoste si sa-l "servesti" drept mot, la prajitura, iubitului tau.

Ar fi un fel de marturie, sustinuta de o delicioasa prajitura. O acadea mare, in forma de inima poate fi cel mai bun decor pentru un tort imbracat in ciocolata, iar cateva jeleuri mici si neaparat rosii pot completa decorul unui tort de vis.

Inima Evei

Tarta cu ciocolata

Un articol de Otilia Ignat

Comentarii (2)

  • valentine,s day!!!  pe  8 feb 2010, 00:56
    dulciuri

    ar fi fost mai exelent sa puneti mai multe recete cu poze

  • Otilia  pe  8 feb 2010, 21:15
    @valentine

    Multumesc pentru parerea ta, dar in rubrica de retete, dulciuri, gasesti zeci de alte retete. Plus ca, la inceputul articolului gasesti "calea" pentru alte retete. Cele pe care le-am ales sunt, cu dedicatie, pentru EA si EL de Sfantul Valentin, dar pe cuvantul meu, daca vei cauta putin gasesti zeci de retete. Special pentru tine cauta aici: http://retete.eva.ro/desert/deserturi-de-lux-articol-28647.html. Toate bune!

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod