Pacheţele cu ciuperci şi bacon
Pacheţelele cu ciuperci şi bacon pot fi aperitivele perfecte, mai ales pentru petreceri.
Ingrediente:
- un pachet de foietaj congelat
- un ou
- o lingură cu apă
- 2 felii de bacon
- 2 căni şi jumătate de ciuperci tocate
- 2 cepe tocate
- 2 căţei de usturoi
- o jumătate de linguriţă cu cimbru uscat
- jumătate de ceaşca de caşcaval ras
- 85 grame de brânză topită
Preparare:
Lasă foietajul la temperatura camerei, timp de 30 de minute. Încălzeşte cuptorul în tot acest timp.
Bate oul cu apa. Prăjeşte feliile de bacon în tigaie, până devin crocante. Adaugă ciupercile, ceapa, usturoiul şi cimbrul şi prăjeşte până când ciupercile sunt moi şi toată apa lăsată de ele s-a evaporat. Ia tigaia de pe foc şi amestecă cu brânza topită şi caşcavalul.
Despachetează foietajul şi tăie-l pe tot în pătrate egale. Pune o lingură de compoziţie în fiecare pătrat şi împătureşte-l. Unge cu ulei şi pune la cuptor timp de 20 de minute.
Ingrediente:
- un pachet de foietaj congelat
- un ou
- o lingură cu apă
- 2 felii de bacon
- 2 căni şi jumătate de ciuperci tocate
- 2 cepe tocate
- 2 căţei de usturoi
- o jumătate de linguriţă cu cimbru uscat
- jumătate de ceaşca de caşcaval ras
- 85 grame de brânză topită
Preparare:
Lasă foietajul la temperatura camerei, timp de 30 de minute. Încălzeşte cuptorul în tot acest timp.
Bate oul cu apa. Prăjeşte feliile de bacon în tigaie, până devin crocante. Adaugă ciupercile, ceapa, usturoiul şi cimbrul şi prăjeşte până când ciupercile sunt moi şi toată apa lăsată de ele s-a evaporat. Ia tigaia de pe foc şi amestecă cu brânza topită şi caşcavalul.
Despachetează foietajul şi tăie-l pe tot în pătrate egale. Pune o lingură de compoziţie în fiecare pătrat şi împătureşte-l. Unge cu ulei şi pune la cuptor timp de 20 de minute.