Oua grecesti
In cazul in care doresti sa gusti ceva mai consistent, care sa nu fie dulce, poti incerca sa prepari aceasta reteta de oua umplute.
6 oua fierte tare;
1/4 ceasca branza feta;
6 masline mari verzi;
1/4 ceasca de maioneza;
1/2 lamaie;
praf de oregano.
Sfatul Eva: Cauta in supermarket o varianta de maioneza degresata!
1. Taie ouale pe jumatate si indeparteaza tot galbenusul, pastrand doar albusul.
2. Amesteca maioneza cu branza feta maruntita si cu maslinele taiate in bucati mici.
3. Umple jumatatile de ou cu aceasta compozitie si orneaza-le apoi, dupa bunul plac, cu felii de lamaie taiate in sferturi sau, si mai simplu, presara praf de oregano deasupra.
Ingrediente si cantitati:
6 oua fierte tare;
1/4 ceasca branza feta;
6 masline mari verzi;
1/4 ceasca de maioneza;
1/2 lamaie;
praf de oregano.
Sfatul Eva: Cauta in supermarket o varianta de maioneza degresata!
Mod de preparare:
1. Taie ouale pe jumatate si indeparteaza tot galbenusul, pastrand doar albusul.
2. Amesteca maioneza cu branza feta maruntita si cu maslinele taiate in bucati mici.
3. Umple jumatatile de ou cu aceasta compozitie si orneaza-le apoi, dupa bunul plac, cu felii de lamaie taiate in sferturi sau, si mai simplu, presara praf de oregano deasupra.