Lipie cu spanac şi brânză feta
Ai musafiri în acest weekend? Îţi venim în ajutor cu o reţetă uşoară şi foarte gustoasă care îi va încânta. În plus, este simplă de preparat.
O lipie din făină integrală
O cutie cu sos pesto cu roşii uscate la soare
2 roşii tocate
O legătură de spanac, tocată fin
4 ciuperci proaspete, tăiate felii
1/2 cană cu brânză feta, tăiată mărunt
2 linguri cu parmezan ras
3 linguri cu ulei de măsline
piper negru, după gust
Întinde sosul pesto pe lipie şi aşaz-o pe o tavă. Adaugă bucăţele de roşii, spanacul, ciupercile, brânza feta şi parmezanul ras. Stropeşte cu ulei de măsline şi presară piper. Pune-o în cuptorul încins şi lasă aproximativ 12 minute. Se serveşte caldă.
Poftă bună!
Ingrediente
O lipie din făină integrală
O cutie cu sos pesto cu roşii uscate la soare
2 roşii tocate
O legătură de spanac, tocată fin
4 ciuperci proaspete, tăiate felii
1/2 cană cu brânză feta, tăiată mărunt
2 linguri cu parmezan ras
3 linguri cu ulei de măsline
piper negru, după gust
Mod de preparare
Întinde sosul pesto pe lipie şi aşaz-o pe o tavă. Adaugă bucăţele de roşii, spanacul, ciupercile, brânza feta şi parmezanul ras. Stropeşte cu ulei de măsline şi presară piper. Pune-o în cuptorul încins şi lasă aproximativ 12 minute. Se serveşte caldă.
Poftă bună!