Lasagna
Lasagna te duce imediat cu gandul la Italia, pentru ca, alaturi de pizza, este cel mai cunoscut preparat din bucataria italiana.
1 pachet de lasagna semipreparata
5 linguri de branza Ricotta
1/2 cana de parmezan
2 oua
1 cana sos pentru paste Classico di Napoli
2 cani branza mozzarella
1. Se incalzeste cuptorul la 350 de grade. Se gatesc taiteii de lasagna direct din pachet. Intr-un vas, combina ricotta, parmezanul si ouale; amesteca-le bine.
2. Intr-o tava, varsa jumatate din sosul de rosii. Adauga jumatate din cantitatea de lasagna, amestecul cu ouale, restul de sos si mozzarella. Repeta procedeul pana obtii mai multe straturi egale. Lasa preparatul la copt o ora.
3. Se lasa la racit 15 minute inainte de a se servi.
Ingrediente si cantitati:
1 pachet de lasagna semipreparata
5 linguri de branza Ricotta
1/2 cana de parmezan
2 oua
1 cana sos pentru paste Classico di Napoli
2 cani branza mozzarella
Mod de preparare:
1. Se incalzeste cuptorul la 350 de grade. Se gatesc taiteii de lasagna direct din pachet. Intr-un vas, combina ricotta, parmezanul si ouale; amesteca-le bine.
2. Intr-o tava, varsa jumatate din sosul de rosii. Adauga jumatate din cantitatea de lasagna, amestecul cu ouale, restul de sos si mozzarella. Repeta procedeul pana obtii mai multe straturi egale. Lasa preparatul la copt o ora.
3. Se lasa la racit 15 minute inainte de a se servi.