Cauta in 21.294 retete

Gustări rapide pentru petrecerea ta

Te gândeşti să organizezi o petrecere, o vizionare de filme alături de amicii tăi sau, pur şi simplu, vă întâlniţi să povestiţi vrute şi nevrute şi nu ştii ce să le oferi spre "gustare"?

Uită de chipsuri, mâncăruri "seci", nesănătoase! Iţi propun câteva gustări foarte uşor de realizat, ale căror gust şi mod de prezentare vor impresiona musafirii.

Ingredientele sunt pentru 10-12 persoane.



Roşii cherry umplute cu pastă de avocado

Toast sanoma

Chifteluţe mexicane

Triunghiuri din brânză

Comentarii (6)

  • Daissy  pe 15 sep 2010, 08:24
    gustari

    Cum am mai spus, adaptati toatye aceste sfaturi pentru familiile, femeile din zilele noastre care au salariile mici, copii la scoli, barbati in somaj, betivi etc si cu ce sa-si cumpere avocado? Retete pentru toate buzunarele, pentru toate categoriile, asta se cere. Adaptabilitatea in toate domeniile, acesta e trendul anul, anii acestia! Va doresc numai bine, cu idei multe si eficiente.

  • anca  pe 15 sep 2010, 09:37
    asa e!

    rosiile pot fi umplute cu salata de vinete si se pot face mici sandwichuri pe care sa le numim pompos " bruschette" din ce avem prin frigider. Baza e painea prajita, apoi se poate pune: branza-de orice fel, combinata cu legume, sau combinati o conserva de peste cu un pic de mustar si faceti pasta, sau cu maioneza si adaugati un pic de muratura, e minunata!

  • eva
    JohanaAela  pe 15 sep 2010, 09:42
    @Daissy

    Multumim pentru sugestiile tale si bineinteles ca vom tine cont de ele. Insa, asa cum precizeaza titlul articolului este vorba despre cateva sugestii mai inedite pentru o petrecere pe care oricum nu o faci in fiecare zi. Iar daca vrei sa-ti uimesti invitatii cu cateva retete noi sunt extrem de binevenite aceste sugestii pentru oricine.

  • Diana  pe 24 sep 2010, 14:25
    ideile ancai

    Mie mi se par mai interesante ideile ancai decat cele din articol. Bravo, Anca :)

  • Marilena  pe 20 oct 2010, 18:24
    Ideile Ancai

    Diana, ai dreptate! Ideile Ancai sunt mult mai bune si mai practice, decat cele din articol. Se pot prepara gustari delicioase si din produse indigene si, in plus, se pot prepara foarte usor si repede. Eu as adauga la lista si ouale umplute cu pate de ficat, cascaval, marar (merge si fara cascaval) si maioneza; rosii si ardei umpluti cu branza telemea frecata cu unt, la care se adauga mararul crud. Nu uitati de conopida la cuptor, cu cascaval si smantana... etc

  • Ilinca  pe  5 apr 2014, 21:40
    Clasa muncitoare

    Bravo, clasa muncitoare! Cum reusiti sa va bagati nasul si sa stricati tot!

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod