Cauta in 21.052 retete

Ciuperci umplute

Ingredintele sunt pentru 4 porţii

Ingrediente:


8 ciuperci mari, proaspete
1 roşie mijlocie feliată
8 feliuţe de brânză Mozzarella
sos pesto
busuioc, verdeţuri


Sosul pesto se realizează din busuioc, usturoi, verdeţuri,ulei de măsline, sare. Se amestecă până se formează o pastă consistentă.

Preparare:


Curăţă ciupercile şi rupe-le codiţele, clăteştele şi usucă-le pe hărtie absorbantă. Aranjează ciupercile cu cupa în sus în tavă. Pune câte o jumătate de lingură de sos pesto în fiecare ciupercă şi apoi câte o felie de roşie deasupra. Le bagi la cuptor şi le laşi aproximativ 15 minute la 180°C. Scoate tava din cuptor şi pune brânza Mozzarella peste roşii. Apoi, mai bagi la cuptor ciupercile pentru încă 10 minute, până se rumenesc uşor. Se consumă calde.

Poftă bună!

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod