Ciuperci umplute
Ingredintele sunt pentru 4 porţii
8 ciuperci mari, proaspete
1 roşie mijlocie feliată
8 feliuţe de brânză Mozzarella
sos pesto
busuioc, verdeţuri
Sosul pesto se realizează din busuioc, usturoi, verdeţuri,ulei de măsline, sare. Se amestecă până se formează o pastă consistentă.
Curăţă ciupercile şi rupe-le codiţele, clăteştele şi usucă-le pe hărtie absorbantă. Aranjează ciupercile cu cupa în sus în tavă. Pune câte o jumătate de lingură de sos pesto în fiecare ciupercă şi apoi câte o felie de roşie deasupra. Le bagi la cuptor şi le laşi aproximativ 15 minute la 180°C. Scoate tava din cuptor şi pune brânza Mozzarella peste roşii. Apoi, mai bagi la cuptor ciupercile pentru încă 10 minute, până se rumenesc uşor. Se consumă calde.
Poftă bună!
Ingrediente:
8 ciuperci mari, proaspete
1 roşie mijlocie feliată
8 feliuţe de brânză Mozzarella
sos pesto
busuioc, verdeţuri
Sosul pesto se realizează din busuioc, usturoi, verdeţuri,ulei de măsline, sare. Se amestecă până se formează o pastă consistentă.
Preparare:
Curăţă ciupercile şi rupe-le codiţele, clăteştele şi usucă-le pe hărtie absorbantă. Aranjează ciupercile cu cupa în sus în tavă. Pune câte o jumătate de lingură de sos pesto în fiecare ciupercă şi apoi câte o felie de roşie deasupra. Le bagi la cuptor şi le laşi aproximativ 15 minute la 180°C. Scoate tava din cuptor şi pune brânza Mozzarella peste roşii. Apoi, mai bagi la cuptor ciupercile pentru încă 10 minute, până se rumenesc uşor. Se consumă calde.
Poftă bună!