Cauta in 48.707 retete

Ardei umpluţi cu orez şi parmezan

Un meniu vegetarian, uşor şi foarte potrivit pentru o masă de seară în familie. Nu necesită o preparare îndelungată şi nici nu ai nevoie de ingrediente sofisticate pentru o mâncare gustoasă şi sănătoasă.

Ingrediente

3 ardei mari de culori diferite
1 pungă cu parmezan ras
2 ouă
1 ceapă roşie tăiată cubuleţe
2 roşii tăiate cubuleţe
1 pumn de orez brun
1/4 linguriţă de curry
sare
piper
oregano sau busuioc.

Mod de preparare

Dificultate: usoara · Timp preparare: 30 min

1. Se taie ardeii în jumătăţi pe lung şi se curăţă de seminţe.
2. Orezul se spală şi se fierbe, iar la final se amestecă cu praf de curry.
3. Se amestecă ouăle bătute cu parmezanul şi condimentele, iar la final adaugă cubuleţele de roşii.
4. Se aşază în fiecare jumătate de ardei câte o lingură de orez care se acoperă cu amestecul preparat deja.
5. Se aşază ardeii într-o tavă şi se introduc la cuptor 20-25 de minute până se formează o crustă apetisantă la suprafaţă.
6. Dacă preferi poţi să presari puţin parmezan cu 5 minute înainte de a-i scoate de tot din cuptor.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod