Cauta in 21.052 retete

Specialitati a la Bianca Brad

Desi programul incarcat ii ofera posibilitatea sa ajunga destul de rar in bucatarie, actritei Bianca Brad ii place foarte mult sa gateasca. Iar atunci cand o face, cauta sa prepare specialitatile sale preferate, mancaruri cat mai scazute caloric.

"Imi place mult susanul si am incercat sa-l introduc in cat mai multe mancaruri. Pentru ca, in general, sunt limitata de timp, prepar minuturi, mancaruri care se fac cat mai rapid. Iar ceea ce-mi iese foarte bine si pe deasupra arata excelent in farfurie, sunt aripioare de pui cu susan", ne-a declarat actrita.

Reteta nu este complicata si este la indemana oricarui amator: "Prajesc aripioarele in foarte putin ulei. Folosesc doar ulei de masline, pe care il recomand cu placere. In primul rand, prin consumarea lui, grasimile nu se asimileaza, iar in al doilea rand este si mult mai bun, datorita valorii sale nutritive. Inainte sa le pun in tigaie, ung fiecare aripioara cu putin ulei si o trec prin susan. Urmeaza apoi procedeul clasic de prajire, intocmai ca la puiul normal, si masa este gata. Aripioarele se servesc calde, cu salata verde. Sunt minunate", spune Bianca, completand ca, pentru cei la care felul doi este imperativ, pastele preparate "inteligent" pot fi consumate fara grija in lupta contra kilogramelor.

"Tot secretul, atunci cand se gatesc paste, este sosul. Putini stiu ca in functie de el pastele pot ingrasa sau nu", precizeaza Bianca. Pastele se fierb, se scurg de apa si se trec printr-o lingura de unt. Nu mai mult. Separat, se caleste ceapa care se amesteca apoi cu pastele.

Comentarii (3)

  • eooooo  pe 20 iul 2008, 10:44
    interesant

    Misto reteta,am s-o incerc si eu,mersi :)

  • Airin  pe 17 aug 2008, 19:00
    hmmm

    reteta de paste nu mi se pare a fi gustoasa.poti folosi,ulei de masline,usturoi si bacon,si cred ca ar fi m-ai delicioase......s-au pastele cu sea food...

  • ella  pe  9 ian 2011, 08:16
    reteta de paste

    Cred eu ca nu ai inteles prea bine reteta de paste :se pune unt pe paste si separat se caleste ceapa , apoi se adauga dupa gust : ficatei de pui , peste , bacon,ciuperci .In Italia se punea un galbenus de ou batut peste pastele caldute,(cu ajutorul furculitei se amesteca pina ce pastele deveneau galbui de la galbenus )iar cu peste (din conserva ) mi-au placut cel mai mult desi nu prea vroiam nici sa gust insa odata gustat au ramas pastele favorite in Israel am mancat cu unt si ficatei ,delicioase si acestea.Fiecare om cu gustul lui !Incearca cine vrea ,maninca cui ai place ,bine ca mai putem decide inca .....

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod