Reţetă Andreea Raicu: Sparanghel cu parmezan
Eşti în căutare de reţete uşoare şi delicioase? Andreea Raicu îţi recomandă o reţetă cu sparanghel şi parmezan. Poftă bună!
Ingrediente
3 linguri cu ulei de măsline
500 grame sparanghel curăţat
150 grame brânză parmezan rasă
seminţe de pin
sare
piper
Mod de preparare
Dificultate: medie · Timp preparare: 30 min · Nr. porţii: 4
Se taie treimea inferioară a sparanghelului, se spală şi se usucă pe un şerveţel de hârtie.
Se pune uleiul de măsline într-o tigaie mare, la foc mediu, se adaugă sparanghelul şi se găteşte aproximativ 10 minute, amestecând din când în când. Când sparanghelul este aproape făcut se adaugă şi seminţele de pin.
Se pune sparanghelul pe farfurii, apoi se presară parmezanul, sarea şi piperul .
Se serveşte cald.