Grog de cafea
O gustare inedita, rezultata in urma combinatiei dintre cafea si smantana, care se prepara foarte usor.
3 cesti cafea
1/2 ceasca smantana
1 ceasca zahar brun
2 linguri unt topit
1/4 lingurita cuisoare, macinate
1/4 lingurita miez de nuca, macinata
1/4 lingurita praf de scortisoara
coaja de la o portocala
coaja de la o lamaie
1. Rupe coaja de portocala si lamaie in 6 bucati. Pune cate o bucata din fiecare fruct in cate o cupa.
2. Amesteca foarte bine untul, zaharul, cuisoarele, nuca si scortisoara intr-un vas mic.
3. Amesteca smantana si cafeaua, adaugand apoi si condimentele. Pune compozitia in 6 cupe. Se serveste imediat.
Ingrediente si cantitati:
3 cesti cafea
1/2 ceasca smantana
1 ceasca zahar brun
2 linguri unt topit
1/4 lingurita cuisoare, macinate
1/4 lingurita miez de nuca, macinata
1/4 lingurita praf de scortisoara
coaja de la o portocala
coaja de la o lamaie
Mod de preparare:
1. Rupe coaja de portocala si lamaie in 6 bucati. Pune cate o bucata din fiecare fruct in cate o cupa.
2. Amesteca foarte bine untul, zaharul, cuisoarele, nuca si scortisoara intr-un vas mic.
3. Amesteca smantana si cafeaua, adaugand apoi si condimentele. Pune compozitia in 6 cupe. Se serveste imediat.