Coffee Glace
Contine albus de ou, zahar si frisca, dar nu este o prajitura, ci o delicioasa reteta de cafea, cu mai putine calorii, dar cu mai multa cofeina.
1/2 ceasca de cafea foarte tare si rece
1 ceasca smantana
3 albusuri de ou
6 linguri zahar granulat
4 linguri frisca
1. Combina albusurile de ou cu zaharul granulat si bate-le pana obtii o spuma.
2. Combina cafeaua cu frisca si amesteca pana se omogenizeaza.
3. Adauga amestecul de cafea in compozitia cu zahar, pune cateva cuburi de zahar si amesteca.
4. Lasa cafeaua la racit pana ajunge la consistenta unui serbet.
5. Se serveste in patru pahare inalte si se garniseste cu frisca.
Ingrediente si cantitati:
1/2 ceasca de cafea foarte tare si rece
1 ceasca smantana
3 albusuri de ou
6 linguri zahar granulat
4 linguri frisca
Mod de preparare:
1. Combina albusurile de ou cu zaharul granulat si bate-le pana obtii o spuma.
2. Combina cafeaua cu frisca si amesteca pana se omogenizeaza.
3. Adauga amestecul de cafea in compozitia cu zahar, pune cateva cuburi de zahar si amesteca.
4. Lasa cafeaua la racit pana ajunge la consistenta unui serbet.
5. Se serveste in patru pahare inalte si se garniseste cu frisca.