Cafea cu menta
Multa lume este de acord ca imbinarea cafelei cu ciocolata are un rezultat absolut delcios, insa este mai putin cunoscut faptul ca esenta de menta confera "potiunii magice" mai multa savoare.
Ingrediente si cantitati:
1/3 ceasca de cafea macinata
1 lingurita praf de ciocolata
1/2 lingurita extract de menta
1/2 lingurita extract de vanilie
frisca pentru ornat
Mod de preparare:
Amestecati toate ingredientele si le puneti in filtrul de cafea, la care adaugati 6 cesti de apa. Cafeaua se serveste calda, ornata cu frisca si cu un bob de cafea nemacinata.
- Salata Tangy din morcovi si ridichi
- Salata cu fasole rosie si avocado
- Salata cu fructe si iaurt
- Salata cu nuca, mar si portocala
- Salata cu pui si ciuperci
- Salata de castraveti orientala
- Salata de creveti cu telina
- Salata de morcovi... "exotica"
- Salata de rosii dulce-acrisoara
- Salata de varza alba cu susan