Cafea crema
Cafeaua rece, la fel de aromata precum cea calda, capata un gust special daca este combinata cu putina inghetata de vanilie...
1/4 pahar lapte praf
cuburi de gheata
4 1/2 lingurite rase ness
1 lingurita rasa zahar
3 lingurite inghetata de vanilie
1. Dizolva laptele praf prin frecarea cu cuburile de gheata.
2. Adauga patru lingurite cu ness si zaharul, varsa compozitia intr-un shaker si amesteca pana se sparge gheata.
3. Toarna cafeaua in trei pahare inalte si orneaza cu inghetata si cu un praf de ness.
Ingrediente si cantitati:
1/4 pahar lapte praf
cuburi de gheata
4 1/2 lingurite rase ness
1 lingurita rasa zahar
3 lingurite inghetata de vanilie
Mod de preparare:
1. Dizolva laptele praf prin frecarea cu cuburile de gheata.
2. Adauga patru lingurite cu ness si zaharul, varsa compozitia intr-un shaker si amesteca pana se sparge gheata.
3. Toarna cafeaua in trei pahare inalte si orneaza cu inghetata si cu un praf de ness.