Cauta in 21.308 retete

Retete speciale pentru intreaga familie

Esti in pana de idei in bucatarie? Vrei sa pregatesti ceva special? Vrei niste retete gustoase, usor de preparat si inedite? Gasesti mai jos raspunsul la toate aceste intrebari. Retete usoare si spectaculoase. Merita incercate fiecare in parte.

Cu atat mai mult cu cat dese ori ti se intampla sa investesti timp si efort in pregatirea unor retete complicate, pentru a constata apoi cu dezamagire ca familia ta nu le agreeaza si ar fi preferat sa gatesti altceva.

Combinatiile inedite dintre anumite ingrediente, faptul ca le pregatesti o reteta noua, speciala, pe care nu au mai incercat-o pana acum, dar si micile trucuri pe care le folosesti la gatit ii va cuceri definitiv pe cei dragi. Incearca sa introduci cateva dintre alimentele pe care familia ta le prefera in mancarurile pe care le prepari - astfel te vei bucura de o cina de exceptie sau de un pranz savuros.

Iti propunem retete foarte gustoase, care vor face deliciul intregii familii. Nu necesita decat putina indemanare si ceva din timpul tau liber:

Comentarii (4)

  • h gina  pe 14 oct 2008, 13:36
    sfat

    as vrea sa stiu si citeva retete pentru cei care trebuie sa tina regim , care au fost operati de colicist de 2 ori si mai trebuie sa manince de regim sunt mai multe cazuri si ei trebuie sa manince , nu credeti ?

  • aliceea  pe 16 oct 2008, 10:47
    retete mai pentru acasa

    retete care pot fi facute acasa si mai pamantene nu aveti ?

  • lavynya  pe 23 mai 2009, 15:03
    retete

    mai ami bagati si voi rete noi k mam saturat de astea da sa fie si bune nu cu brocolii :) :)))) da

  • gabi  pe 16 sep 2011, 22:02
    RETETE DOMESTICE

    astea-s mancaruri pt porci.multumim dar mancaruri ppt oameni maide la oras nu aveti?

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod