Cauta in 21.052 retete

Cocteil de pui din Sasad - Sasadi szarnyaskoktel

Cocteil de pui din Sasad - Sasadi szarnyaskoktel

Ingrediente pentru 10 portii:
600 g carne de pasare fiarta (prajita) fara os
200 g boabe de struguri rosii
300 g compot de piersici
3 oua fierte tari
1 salata verde
gheata alimentara de culoare verde

Pentru sos: 200 g. margarina, 100 ml. frisca, 100 ml. vin alb

Operatii de pregatire:
Carnea de pui, piersicile, ouale se taie cubulete, boabele de struguri se taie in doua si se indeparteaza semintele. Se prepara gheata colorata cu zeama de spanac.

Technica prepararii:
Se amesteca ingredientele intr-un vas. Se amesteca cu mixerul maioneza, vinul si frisca, se toarna peste compozitia din vas. Amestecul de carne, piersicile si ouale se aseaza pe gheata verde intr-un bol de sticla cu perete dublu, se serveste cu frunzele de salata si boabele de struguri.

> Articol

Comentarii (1)

  • dodorica  pe 22 dec 2008, 23:00
    cocteil

    impresia mea este ca romanii vor ramane mereu reticenti cand vine vorba de mancare straina mai ales carne cu struguri(ex).fructe de mare,pizza,spaghetti,cam asta are trecere.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod