Paste cu sos gorgonzola
O reţetă delicioasă de paste cu brânză gorgonzola. Se prepară foarte uşor, nu necesită mult timp şi este irezistibil de bună.
Ingrediente
	250 gr paste
	100 gr gorgonzola
	2 linguri smântână
	100 ml lapte
	1/4 linguriţă oregano
	piper
	2 linguri ulei
	1 ceapă 
	3 căţei de usturoi
                            Mod de preparare
Dificultate: usoara
	O ceapă mică tăiată mărunt şi căţeii de usturoi se călesc într-o tigaie cu puţin ulei de măsline. Se stinge cu apă şi se mai lasă la foc mic să se pătrundă ceapa. Se adaugă smântâna şi gorgonzola şi se lasă la foc mic amestecând să se topească amândouă. Se piperează după gust. 
	Pastele se fierb 15-20 de minute după care scurg de apă şi se pun în tigaia cu sosul gorgonzola. Se mai lasă pe foc 2 minute.