Paste cu somon afumat şi broccoli
Pastele combinate cu diverse legume şi peşte constituie o masă consistentă şi sănătoasă. Eva.ro îţi recomandă o reţetă delicioasă de paste integrale cu somon afumat, broccoli şi boabe de mazăre.
Ingrediente
1 cană cu paste integrale
1 cană cu florete de broccoli
1/2 cană cu boabe de mazăre congelată
file de somon afumat
3 linguri cu ulei de măsline
puţină zeamă de lămâie
piper negru măcinat
sare de mare
busuioc proaspăt sau oregano uscat.
Mod de preparare
Dificultate: usoara · Timp preparare: 20 minute · Nr. porţii: 2
Se fierb pastele al dente şi se lasă puţin la răcit.
Între timp se lasă la fiert 3-4 minute floretele de broccoli şi mazărea congelată, atât cât să rămână crocante. Se scurg de apă şi se amestecă împreună cu pastele.
Se asezonează cu uleiul, condimentele şi somonul afumat.