Cauta in 21.052 retete

Paste cu macrou afumat şi sos de roşii

Îţi plac pastele cu sos de roşii? Dar peştele prăjit? Dacă ambele feluri de mâncare ţi se par gustoase, atunci îţi propun să nu le mai consumi separat. Combină reţetele pentru a obţine un fel de mâncare pur şi simplu delicios! În plus, e uşor de preparat şi hrănitor.

Ingrediente

1 kg de macrou afumat
2 morcovi
un ardei gras roşu
o ceapă
o ceaşcă de mazăre
3 căţei de usturoi
un pachet de paste
o linguriţă de muştar
500 ml sos de roşii
3 linguriţe de ulei
sare şi piper după gust

Mod de preparare

Dificultate: medie · Nr. porţii: 6

Fierbe pastele într-un recipient, iar morcovii în altul. Scurge pastele de apă şi lasă-le aşa. Mai departe, încălzeşte într-o tigaie 3 linguriţe de ulei şi prăjeşte în ulei ceapa şi usturoiul, tăiate mărunt, până când devin aurii. Adaugă ardeiul tăiat, cubuleţele fierte de morcov şi mazărea. Lasă-le pe foc şi amestecă energic până când constaţi că s-au înmuiat. Adaugă peştele tăiat în cubuleţe şi ţine totul pe foc timp de 5 minute, amestecând des. Mai apoi, adaugă în tigaie pastele fierte şi sosul de roşii. Când obţii un amestec uniform adaugă muştarul şi lasă mâncarea pe foc încă 5 minute. La final adaugă sare şi piper după gust.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod