Sparanghel la tigaie cu usturoi
Sparanghelul este un aliment minune, bogat în vitamine şi minerale esenţiale pentru o sănătatea de invidiat. Iată o reţetă delicioasă, care te ajută să-l incluzi în alimentaţia ta zilnică:
Ingrediente
450 grame de sparanghel proaspăt
1/4 cană cu unt
2 linguri ulei de măsline
1 linguriţă sare grunjoasă
1/4 linguriţă piper negru măcinat
3 căţei de usturoi, tocaţi mărunt
Mod de preparare
Dificultate: usoara · Timp preparare: 25 de minute · Nr. porţii: 4
Topeşte untul într-o tigaie, la foc mic.
Adaugă uleiul de măsline, sarea şi piperul.
Căleşte usturoiul timp de un minut, dar fără să devină maroniu.
Adaugă sparanghelul şi prăjeşte-l timp de zece minute, întorcându-l astfel încât să se facă uniform pe toate părţile.