Sparanghel cu ciuperci la cuptor
Nu ştii ce să mănânci sănătos şi nu ai prea mult timp de stat în bucătărie? Această reţetă se prepară în mai puţin de 20 de minute şi este ideală pentru regimuri alimentare, diete sau vegetarieni.
Ingrediente
o legătură de sparanghel
200 grame de ciuperci, tăiate în sferturi
2 crenguţe de rozmarin proaspăt, tocat mărunt
2 linguriţe cu ulei de măsline
sare şi piper după gust
Mod de preparare
Dificultate: usoara
Încinge cuptorul la 230 de grade Celsius
Pe o tavă de aragaz, aşază o foaie pentru copt
Pune sparanghelul şi ciupercile într-un bol stropeşte cu uleiul de măsline, apoi presară rozmarimul, sarea şi piperul.
Amestecă bine şi aşază sparanghelul şi ciupercile în tavă, într-un strat uniform.
Pune la cuptor şi lasă timp de 15 minute, până ce sparanghelul se înmoaie puţin.