Cauta in 21.308 retete

Somon la cuptor, cu roşii şi busuioc

Încearcă această reţetă sănătoasă şi delicioasă în serile din timpul săptămânii, când nu vrei să stai prea mult în bucătărie.

Ingrediente

2 bucăţi de somon file
1 lingură cu busuioc uscat
1 roşie, tăiata felii subţiri
1 lingură cu ulei de măsline
2 linguri cu parmezan ras

Mod de preparare

Încinge cuptorul la 190 de grade Celsius
Într-o tavă, aşază o folie pentru copt, pe care să o ungi cu foarte puţin ulei.
Aşază fileurile de somon pe foaia de copt, presară busuiocul, stropeşte cu ulei de măsline, apoi presară parmezanul ras.
Pune la cuptor şi lasă aproximativ 20 de minute, până ce peştele este opac în interior, iar parmezanul uşor rumenit.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod