Cauta in 21.052 retete

Scumbie cu multe verdeturi

Ingrediente

4 scrumbii proaspete .zeama de lamaie .4 fire de ceapa verde .4 fire de usturoi verde .1 legatura marar .1 legatura patrunjel .ulei de masline sare,piper

Mod de preparare

Scrumbiile se cresteaza pe burta , se curata si apoi se spala bine. Se face un amestec din ceapa verde ,usturoi verde,marar,patrunjel,toate tocate marunt care se condimenteaza cu sare si piper si se stropesc cu ulei de masline si zeama de lamaie.Scrumbiile se condimenteaza cu sare si piper si apoi se umplu cu amestecul de mai sus.Se mai opreste putin amestec pentru a presara pe deasupra. Pe cate o folie de aluminiu unsa cu putin ulei de masline se aseaza fiecare scrumbie in parte ,se stropesc cu zeama de lamaie si apoi se presara cate o lingura cu amestec de verdeturi. Fiecare scrumbie se inveleste in folie de aluminiu,se pun intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa si se da la cuptor. Cand sunt aproape gata facute se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa cateva minute pana se rumenesc frumos. Se servesc cu lamaie din abundenta.

Reteta trimisa de mazilucata.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod