Rulouri aromate din Pangasius
Ingrediente
4 bucati file peste pangasius,sare,piper cu aroma de lamaie,condimente peste,1-2 castraveti proaspeti,5-6 batonase cascaval,marar verde,ulei de masline,50 ml vin alb sec,cateva scobitori bambus
Mod de preparare
.Bucatile de peste se mai subtiaza daca fileurile sunt mai grosute,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust. Castravetii se feliaza cat mai subtire posibil apoi se aseaza felie langa felie,pe bucatile condimentate de peste.Se pune in capat si cate un bastonas de cascaval apoi se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitoare,in asa fel incat sa nu se desfaca. 2.Rulourile astfel obtinute se aseaza intr-o tavita potrivita ca marime,unul langa altul,ridicate(nu asezate pe orizontal),apoi se stropesc cu ulei de masline,cu vinul alb si se presara marar verde tocat fin apoi se dau la cuptor,pana se rumenesc usor ,cca.30-40 minute.Se indeparteaza scobitorile apoi se servesc calde stropite cu sos din tavita si suc proaspat de lamaie. Pofta buna!
Reteta trimisa de anisoaraursan.
- Salata Tangy din morcovi si ridichi
- Salata asortata de ardei
- Salata cu broccoli si conopida
- Salata cu fasole rosie si avocado
- Salata cu nuca, mar si portocala
- Salata cu orez si menta
- Salata de broccoli si bacon
- Salata de castraveti orientala
- Salata de creveti cu telina
- Salata de morcovi... "exotica"