Roşii cu crutoane, la cuptor
Ţi-e poftă de ceva bun, dar nu vrei să stai o veşnicie în bucătărie? O soluţie sunt roşiile umplute cu crutoane, un preparat foarte simplu, dar delicios. Dacă vrei să simţi ceva senzaţii tari, poţi adăuga ardei iute după gust. Iată cum să le prepari:
5 roşii mari
1 ceaşcă cu crutoane de pâine
1/2 ceaşcă brânză sau caşcaval ras
2 cârnaţi afumaţi tăiaţi în bucăţi mici
1 ardei iute
sare după gust
Taie partea de sus a roşiilor şi scoate pulpa din interior.
Amesteca o parte din pulpa de roşii obţinută cu crutoanele, câteva felii de ardei (în funcţie de cât de picat vrei) şi bucăţele de cârnaţi.
Cu o linguriţă, umple fiecare roşie cu amestecul obţinut şi presară deasupra suficientă brânză rasă astfel încât să fie complet acoperit.
Pune roşiile în cuptorul încins şi lasă 15 minute.
Ingrediente:
5 roşii mari
1 ceaşcă cu crutoane de pâine
1/2 ceaşcă brânză sau caşcaval ras
2 cârnaţi afumaţi tăiaţi în bucăţi mici
1 ardei iute
sare după gust
Preparare:
Taie partea de sus a roşiilor şi scoate pulpa din interior.
Amesteca o parte din pulpa de roşii obţinută cu crutoanele, câteva felii de ardei (în funcţie de cât de picat vrei) şi bucăţele de cârnaţi.
Cu o linguriţă, umple fiecare roşie cu amestecul obţinut şi presară deasupra suficientă brânză rasă astfel încât să fie complet acoperit.
Pune roşiile în cuptorul încins şi lasă 15 minute.