Cauta in 21.052 retete

Postul Paştelui: Chiftele din cartofi

Chiftelele din cartofi sunt un fel mâncare foarte săţios pentru perioada postului, mai ales că le poţi asocia cu un sos simplu din usturoi sau un sos de roşii. Poţi adăuga în compoziţie şi pătrunjel sau mărar, dar şi orice alt tip de condimente doreşti.

Ingrediente

500 de grame de cartofi,
2 linguri cu făină,
sare,
ulei.

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se curăţă şi se pisează sau se trec prin maşina de tocat
Se amestecă cu făină, se pune sare şi se frămîntă.
Se fac chiftele potrivite ca mărime şi se prăjesc în ulei fierbinte.

Comentarii (2)

  • violeta  pe 21 mar 2012, 12:46
    chiftele din cartofi

    Bune si rapid de facut .O idee excelenta .

  • anci  pe 28 mar 2012, 11:59
    1

    Arata bine, ma duc sa incerc si eu ;D

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod